معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر لزوم بازبینی طرحها و بهروزرسانی دستورالعملهای ترافیکی، خواستار اِعمال تدابیر و انجام تغییرات لازم در تصمیمات ترافیکی بهمنظور سرعت و سهولت در تردد شهروندان شد و از معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق خواست تا برنامهای برای شناورسازی ساعت و محل فعالیت تاکسیها و اتوبوسها بر اساس حجم ترافیک در مناطق مختلف پیشنهاد کنند.
به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی و به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، جلال بهرامی در سی و چهارمین جلسه شورای هماهنگی معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق ۲۲ گانه که به میزبانی شهرداری منطقه ۱۹ برگزار شد، گفت: اتخاذ و اجرای هر تصمیمی در حوزه حمل و نقل و ترافیک، علاوه بر تحمیل هزینههای مالی به مدیریت شهری، بر وقت و نحوه تردد شهروندان اثرگذار است و اگر این تصمیمات و دستورالعملها بهروز و مطابق با نیازهای جدید شهروندان نباشند، آثار منفی برجای گذاشته و موجب نارضایتی مردم خواهند شد.
مدیریت ترافیک تهران، نیازمند تحول، جسارت و ابتکار است
معاون شهردار تهران تأکید کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت فراوان تصمیمات و مقررات حوزه حمل و نقل و ترافیک و اثر مستقیم آن بر زندگی شهروندان، نیاز به بررسی و پایش دائمی طرحهای اجرا شده داریم تا در صورت ضرورت، نسبت به بازنگری و تغییر آنها اقدام کنیم.
بهرامی اظهار کرد: نباید از اِعمال تغییر در طرحهای ترافیکی هراس داشته باشیم و نباید اجازه دهیم طرحها و تصمیمهای پیشین، ما را محصور کنند و قدرت ایجاد تحول و جسارت خلق ابتکار را از ما بگیرند و آنچه برای ما اهمیت و اولویت دارد، خدمترسانی به مردم و تسهیل و تسریع در تردد آنهاست.
وی تصریح کرد: مدیریت ترافیک تهران، نیازمند تحول است و ۵۰ درصد از کارهایی که باید انجام شوند به صرف هزینه و تخصیص اعتبار چندانی نیاز ندارند بلکه انجام آنها با تدبیر و تصمیم مناسب مدیریتی، امکانپذیر است و اصولاً تصمیمات و تغییرات بزرگ، صرفا نیازمند صرف هزینههای هنگفت نیستند بلکه باید از اعتبار خودمان هزینه کنیم و شجاعت و درایت لازم را داشته باشیم.
اتخاذ و اجرای تدابیر و تصمیمات جداگانه ترافیکی برای ۲۲ منطقه پایتخت
بهرامی اظهار کرد: خطوط اتوبوس و تاکسی در سطح شهر نیاز به بازنگری و بازطراحی دارند و لازم است معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق ۲۲ گانه، مسائل، مشکلات، کمبودها و نیازهای خود در دو حوزه اتوبوسرانی و تاکسیرانی را احصاء و رصد کرده و بعد از انجام بررسیهای لازم، گزارش آن را تهیه کنند تا نسبت به تأمین وسایل حمل و نقل عمومی مناسب مورد نیاز مناطق متناسب با نیاز هر منطقه، تدبیر و تصمیم جداگانه برای آن منطقه، اتخاذ و اجرا شود.
وی تصریح کرد: هر منطقه مشکلات و نیازهای خاص خود را در حوزه حمل و نقل دارد و نمیشود همه نیازها و مشکلات یک منطقه را با تصمیمات فرامنطقهای و بهصورت یکپارچه رفع کرد، بلکه باید وضعیت ترافیک و موضوعات حمل و نقلی هر منطقه، هر ناحیه و حتی هر محله به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته و درباره آن تصمیمگیری شود.
معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: بسیاری از خطوط اتوبوس و تاکسی، فرامنطقهای هستند اما برای رفع نیازهای هر منطقه در ساعاتِ پرازدحام، باید تدبیر درستی بیندیشیم و با شناورسازی ساعات و مسیر فعالیت، میتوانیم با کمک گرفتن از مناطق همجوار به منطقهای که ازدحام و تجمع مسافرِ بیشتری دارد، معابر پرتردد و خطوط پُرمسافر را مدیریت کنیم.
لینک خبر:
https://bus.tehran.ir/Article-View/ArticleId/10369